Darrers 12 mesos

Sel·leció per any

Notícies / Comunicats

Aprèn com funciona un e-Tarpunòmetre!

etarpunometre

25 maig 2018

L’alumnat del TGPE E3 de 2n d’ESO ha fet un videomanual explicant el funcionament d’un e-Tarpunòmetre. Aquest aparell mesura l’energia elèctrica que consumim a casa, la temperatura i la humitat del lloc on està ubicat i pot enviar, via wifi, les dades enregistrades al Banc d’energia per tal de poder-les tractar i estudiar a partir de diferents gràfics. D’aquesta manera es pot veure quin és el consum elèctric en el dia a dia i treure’n conclusions de cara a reduir la factura elèctrica.
Durant el projecte dut a terme s’han muntat diferents aparells, de manera que es té un dipòsit de 4 aparells a disposició de la comunitat educativa. Aquelles famílies que vulgueu demanar-lo en préstec per a tenir-lo a casa durant 15 dies podeu enviar un correu electrònic a l’adreça indicada més avall. I l’institut es posarà en contacte amb vosaltres per tal de materialitzar el préstec esmentat.
Per a més informació sobre què és un e-Tarpunòmetre, qui la creat i com ens pot ajudar a tots plegats, podeu visionar aquest videomanual i/o posar-vos en contacte amb la Cooperativa Tarpuna i/o amb el Banc d’energia.